Hakkımızda

Yamaç Mak.İml. ve İnşaat Tic.Ltd.Şti 1999 yılında Mahmut ÇOMOĞLU ve Yasemin ÇOMOĞLU tarafından ADANA’ da kurulmuş olup halen aynı kurucu ve ortakları ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Şirketimiz Marmara büyük depremi sonrası, yıkım ve enkaz kaldırma işlemleri ile faaliyetlerini devam ettirmiş, bu alanda en büyük yıkım ve enkaz kaldırma işlemlerini gerçekleştirmiş. (Karayolları Genel Müdürlüğü) bu yüksek katlı bina yıkımlarını, şirketimizin müdürü ve büyük hissedarı Mahmut ÇOMOĞLU’ a ait C45 CAT Marka özel ataşmanlı yıkım makinesi ile gerçekleştirmiştir.

2003 Bingöl depreminde yine aynı makine ile yüksek katlı ve hasarlı binaların tümü şirketimiz   YAMAÇ MAKİNE tarafından yıkımı gerçekleştirilmiş ve enkaz kaldırma işlemleri yürütülmüştür.

2007 yılında yine şirketimiz tarafından 440 adet ANKARA/Oran’da ki  Meclis Lojmanları yıkımı gerçekleştirilmiştir. (120.000 m2) (TOKİ-MESA-AKTÜRK Ortaklığı).

Son olarak TOKİ’ye ait İSTANBUL Vatan Caddesindeki Maaliye Bakanlığı Kompleksi binalarının (75.000 m2) yıkımı şirketimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Şirketimizin faaliyet alanları Savunma Sanayii ve M.K.E Kurumuna 155mm’lik fırtına obüs mekanize toplarının otomatik mermi yükleme sistemlerini 2004 yılından beri imal etmektedir.

Şirketimize ait ADANA organize sanayii bölgesinde zeytinyağı ve sofralık zeytin fabrikası bulunmakta ve faaliyetlerine 2007 yılından beri aralıksız devam etmektedir.

Şirketiimiz hakkındaki bilgileri arz eder, ilgilerinizi bekleriz.

Saygılarımızı sunarız.

MAHMUT ÇOMOĞLU